Sättningstjänster

Professionell sättning och designtjänster!

Förvandla ditt råa manuskript till ett strukturerat, konsekvent, pressklart format med våra professionella sättningstjänster. Vi är en pionjär när det gäller att leverera kvalitetssättningstjänster till våra kunder över hela världen och strävar efter att endast leverera det bästa av tjänsterna.

Vad är egentligen en sättningstjänst?

En sättningstjänst innebär arrangemang och sammansättning av text och bilder på en sida, förberedelse av dokument för tryckning eller digital publicering. Denna process är avgörande för att skapa visuellt tilltalande och läsbart innehåll, oavsett om det är för böcker, tidskrifter, rapporter eller andra former av tryckta och digitala medier.

Vi är specialiserade på följande plattformar:

Våra tjänster

Våra högkvalitativa dokumentredigerings- och designtjänster för att möta dina behov. Få din manuskriptredigeringsarbete utfört med våra avancerade tjänster

Kopieringsredigering

Vi erbjuder en omfattande redigeringstjänst för att revidera materialet för att förbättra läsbarheten. Det involverar hela processen att gå igenom manuskriptet för att säkerställa konsekvens, noggrannhet, överensstämmelse med tidskrift, bok, internationella vetenskapliga regler och standarder och förlagsstilspecifikationer. Processen inkluderar även rättelse av meningsfel, skiljetecken, stavfel och grammatikfel.

Konstverk/grafisk design

Vi tillhandahåller konstverk och grafisk design av hög kvalitet som inkluderar skapandet av visuellt fantastiska bilder för att förbättra läsarens upplevelse. Våra konstverk och grafiska designarbeten inkluderar omritning av bilder, maskering och ommärkning, kreativa illustrationer inklusive tekniska ritningar, bildskapande, manipulation och montering, kreativ annonsdesign, omslagsdesign och så vidare.

Indexeringstjänster

Våra förstklassiga indexeringstjänster inkluderar extraktion av nyckelbeskrivningar som representerar kärntemat i kapitlen i en bok eller en forskningsartikel. Efter extraktion av deskriptorer kommer respektive kapitel eller papper att märkas med de deskriptorer som också är kända som de nyckelord som faktiskt finns i det specifika kapitlet eller artikeln. Vi erbjuder tjänsterna namnindex, ämnesindex och kombinerat index.

Redaktionella tjänster

Vi tillhandahåller tre redigeringsnivåer – lätt redigering, standardredigering och avancerad redigering I våra redaktionella tjänster korrigerar vi fullständigt alla fel relaterade till stavning, versaler, skiljetecken, formatering, förkortningar, grammatik och andra ordförrådsrelaterade fel. Vi säkerställer att författarens ton och konsistens bibehålls i alla aspekter och eliminerar redundans. Vi gör också ett omfattande omformuleringsarbete för att förbättra språket.

Varför välja oss för sättning?

Expertis och erfarenhet: Vårt team består av erfarna proffs med lång erfarenhet av sättning inom olika branscher och format.

Kvalitet och precision: Vi prioriterar noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer, för att säkerställa att varje dokument är fritt från fel och inkonsekvenser.

Skräddarsydda lösningar: Vi erbjuder skräddarsydda sättningstjänster för att möta dina specifika krav, vilket säkerställer att den slutliga produkten passar perfekt med din vision.

Advanced Technology: Utilizing the latest typesetting software and tools, we can produce high-quality outputs efficiently and effectively.

Design och estetisk excellens: Våra designers har ett stort öga för typografi, layout och visuell hierarki, vilket säkerställer att ditt innehåll inte bara är läsbart utan också visuellt tilltalande.

Leverans i tid: Vi förstår vikten av deadlines och är engagerade i att leverera projekt i tid, utan att kompromissa med kvaliteten.

Kostnadseffektiva lösningar: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att offra kvalitet, vilket ger utmärkt värde för din investering.

Kom igång med vår fantastiska sättningstjänst!

FAQ

Få svar på de vanligaste frågorna om våra sättningstjänster

Typsättning, även ofta kallad ”komposition”, ”layout” och ”produktion”, är arrangemanget av text på en sida för visuell visning.

Design går före sättning. Innan du påbörjar sättningsprocessen måste du först ha mallar för dina sidor. Mallarna skapas under designstadiet. Med en enkel textbok som exempel kommer malldesignelementen att inkludera trimstorlek, marginaler, teckensnitt, antal rader per sida, sidhuvuden och sidfötter och sidnummer.

Typsättning börjar när dina sidmallar har ställts in. I detta skede kommer innehållet i boken att importeras till mallen och varje element formateras enligt dess specifika design på alla sidor.

Normalt accepterar vi följande typ av filer för typsättningsprocessen

1. Microsoft Word
2. Skannade bilder
3. Icke redigerbar PDF
3. Hård bok
4. PDF
5. Handskrivet dokument, etc.

Ja, vi skriver in följande språk förutom engelska.

1. Danska
2. Holländska
3. Franska
4. Norska
5. Slovenska
6. Italienska
7. Spanska
8. Svenska
9. Arabiska
10. Tamil
11. Isländska osv.

Vi använder följande typsättningsprogram.

1. Adobe Indesign
2. Quark Xpress
3. Microsoft Word
4. Adobe Frame maker
5. Adobe PageMaker
6. 3B2

Ja, vi tillhandahåller flerspråkig typsättning.

Ja, vi tillhandahåller snabb sättning. Vi kommer att leverera en enkel textbok med 300 sidor inom 48 timmar.